Ofte stillede spørgsmål

1Hvor meget kød er der pr. person?
Der er beregnet 300 g. kød pr. kuvert i alle vores buffeter. Så ingen går sultne hjem fra dit selskab.
2Er kødet skåret, når jeg modtager det?
Rødt kød er som udgangspunkt ikke skåret, når det bliver leveret for at undgå, at smagen forsvinder. Alt andet slags kød er skåret.
3Hvordan ser jeg, hvad der er hvad i alle kasserne?
Alle ting fra buffeten er markeret, så du ikke er i tvivl om, hvad der er hvad.
4Hvad koster levering, og hvor leverer i?
Levering koster 300 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000-2999) og 400 kr. på øvrige Sjælland. Andre områder efter nærmere aftale.
5Hvad koster depositum?
Ved selskaber over 40, betales et depositum på 1500,- kr. senest 14 dage, inden maden leveres. Selskaber mindre end 40, efter nærmere aftale.
6Hvordan foregår betalingen?
Betalingen kan foregå på følgende måder: Kontant, mobilepay eller bankoverførsel.
7Er maden varm, når jeg modtager det?
Alt maden bliver leveret i kasser. Det varme mad bliver leveret i varmekasser, som kan holde maden varm i 3 timer.
8Kan jeg selv opvarme maden?
Du kan sagtens selv opvarme maden. Det eneste som rigtig skal opvarmes er sovsen. Den skal opvarmes ved svag varme.
9Hvis jeg har spørgsmål til min ordre, hvem kontakter jeg så?
Du kan kontakte os på kontakt@dentykkegris.dk, hvis du har spørgsmål til din ordre eller har ændringer.
10Hvordan modtager jeg maden?
Maden bliver pakket pænt ind på enten indgangsfade eller flotte porcelænsfade. Porcelænsfadene skal vaskes og returneres i pæn stand.
11Kan jeg selv hente maden?
Maden bliver KUN leveret til adresse. Pris for dette kan du læse under "hvad koster levering".
12I hvilket tidsrum kan jeg få leveret maden på?
Vi aftaler, hvornår du ønsker at få leveret maden på.
13I hvilke områder i Danmark leverer i?
Vi leverer over hele Sjælland – og også til andre områder efter nærmere aftale.
14Får jeg maden båret helt ind?
Maden bliver leveret helt ind til jeres køkken af vores chauffør.
15Kan jeg få en kok med ud?
Det koster 1200,- kr inkl. Moms at få en kok ud i 3 timer. Til et selskab med over 25 personer, skal der bestilles to kokke, dvs. 2 x 1200 kr.
16Hvor mange kuverter skal jeg minimum bestille?
Du skal minimum bestille 15 kuverter.
 
replika ure kvalitet breitling ure kopi
Facebook
Instagram