Bryllupsmenu

550 kr. pr person (Kok medfølger gratis)


Alle retter er tallerken serveret & hovedret serveret 2 gang på fad . Mellem retten kan erstattes af en champagnesorbet.

FORRET


1. Røget laks & kammusling

Røget laks fyldt med krabbemousse, grillede kammusling, asparges & safrancreme

MELLEMRET


2. Parmaskinke & pecorino

Basilikums pesto, dehydreret tomat, melonkugler & rugflager

HOVEDRET


3. Langtidstegt Oksehøjreb fra urugay

Rødvins pocherede pære, sellericreme, spinat & blandet svampe

Serveret med

Rødvinssauce & bearnaise

Ovnbagte baby kartofler med havsalt, timian & olivenolie

DESSERT


4. Dessert Tallerken

Jordbærtærte, ” knust ” marengs, chokolademousse, hindbær, pistaciecreme & vaniljeis
replika ure kvalitet breitling ure kopi
Facebook
Instagram