Hvad indeholder frokostordningen?

Vores frokostordning er en tag-selv-buffet, hvor der altid indgår varme og kolde retter og forskelligt slags tilbehør.

Dagens vegerariske ret

Dagens vegetarariske ret er fyldt med friske grøntsager og er rig på proteiner, vi lægger stor vægt på at gøre meget ud af retten , så dem som vælger vegetariske får et lækkert måltid mad.

Dagens 3 kolde anretninger

De kolde anretninger ændres dagligt. Typisk vil to af dem være med fisk og kød, og den tredje ofte vegetarisk som eksempelvis hummus, æggekage eller lignende.

Salaterne

Der vil hver dag være to slags salat; Den ene fyldig og mættende og fuld af grøntsager, korn, pasta osv. Den anden en grønsalat med diverse tilbehør og dressinger.

Ostebrættet

Et udvalg af oste med hjemmelavet tilbehør serveres 1 – 2 gange om ugen. Osten erstatter denne dag den ene kolde anretning & bliver aftalt med kunden om hvilke dage og evt hvilke ønsker ost.

Brød

 • Vores daglige hjemmebagte mørke og lyse brød.
 • Vores sunde shots
 • Saft af friskpresset frugt og grønt serveres mellem 1-2 gange ugentligt
 • Dagens sunde snack

 • Vi sørger for at alle får en snack de kan tage med ned fra spisepausen. Vi kender alle det at man tit bliver små sulten, når dagen går på hæld. Vi leverer en lille snack som er sprængtfyld med energi, så dig og dine kollegaer kan holde på koncentrationenhele dagen igennem.

  Kage

  1 gang ugentligt serverer vi hjemmebagt kage fra vores bageri.

  Fredagens 3 retters menu

  Vores super populære tiltag som du kun finder hos Den tykke gris. Hver fredag serveres der en lækker 3 retters menu. Vi sørger for en velnærende og lækker mad oplevelse, så i kan gå på weekend glade og fornøjet. Denne dag bliver der pudset lidt mere om detaljerne, ligesom som der tit vil være retter på som er favoritter på den nærmeste restaurant.
  replika ure kvalitet breitling ure kopi